Bemutatkozás

Tisztelt Leendő Utasunk!
 
Engedjék meg, hogy néhány szóval bemutassuk az Utazzlastminute Utazási Irodát. Online értékesítő irodaként kezdtük meg munkánkat 2009 decemberében egy kis irodában Budapesten. 1 év elteltével olyan növekedést ért el cégünk, hogy nagyobb, központi helyre kellett költöznünk, és azóta is fejlődésünk töretlen.
 
Cégünk valamennyi magyar, osztrák és német utazásszervező iroda ajánlatát értékesíti. Utasaink csak Last Minute Központként emlegetik irodánkat! Oldalunkon az Előfoglalási akciókon keresztűl a teljes évre megtalálja az összes iroda ajánlatát, de a fennállásunk alatt eltelt évek alapján méltán nevezhetjük magunkat Last Minute specialistának Egyiptom, Törökország, Tunézia, Görögország, Thaiföld, Bali, Kuba, Dominika és Maldív-szigetek esetében.
 
Weboldalunk ajánlatai a legszélesebb körű igényeket is kielégítik, hiszen a magas színvonalú kategóriától a jó ár-érték arányt képviselő, családokat megszólító ajánlatokig, vagy a nyugodt nyaralást biztosító Relax szállodáktól a mozgalmas szórakozást ígérő Young szálláshelyekig mindenki megtalálja a számára kedvére valót.
 
Szolgáltatásaink:
 
  Csomagtúrák
 
  Repülőjegy
 
  Városlátogatások
 
  Körutazások
 
  Síutak